Naši přátelé z Good Access poskytují svým zákazníkům vysoce zabezpečené online prostředí pro nejrůznější internetové aktivity.

Hledali jsme způsob, jak scénáře možných kybernetických hrozeb převést do vizuální podoby. Výsledek? Ilustrace s čistým a nezaměnitelným stylem. Navrch jsme přidali špetky hravosti a nadsázky, která dokázala okořenit jinak poněkud suchý obor kyberbezpečnosti.

Po zevrubném průzkumu několika ilustračních stylů, jsme se rozhodli pro izometrický 3D přístup s jemnými přechody korporátních barev.

Velkou inspirací pro všechno co děláme je cestování. Ať už jsou to cesty do vzdálených míst, či jen za město. Ani Good Access nebyl výjimkou. Osamělé plavby po dalekých mořích, kde se krása snoubí s nebezpečím, byly jasnou volbou jádra příběhu: Oceán! To je nevyčerpatelná paleta příběhů a metafor.
 

IKONY

Ať už navrhujete cokoli, vždycky dojdete k bodu, kdy se neobejdete bez sady ikon. Zde jsme pracovali se stejnou sadou vyladěných gradientů, ale tady už bylo nutné držet tvůrčí zápal na uzdě. (Trocha pokory a minimalismu…)

Elipsy, úhelníky, linky – za každým objektem je ruční práce.

Díky tiptopu zákazníci náš virtuální produkt doslova milují.

Spolupráce s grafiky z tiptop studia pomáhá srozumitelně představit náš virtuální produkt zákazníkovi tak, aby ho nejen pochopil, ale aby si jej zamiloval. Tiptop studiu se to daří. Grafika z jejich dílny má jistý přesah, který člověk vnímá na mnoha úrovních včetně té emocionální. Tiptop nám tak pomáhá významně se lišit od konkurence. Designérům se podařilo perfektně pochopit to, jak GoodAccess pomáhá svým zákazníkům. Grafické výstupy od nich využíváme všude, kde se dá.

MICHAL ČÍŽEK
CEO – GOOD ACCESS

Čistým potěšením pak bylo vdechnout život tomuto světu – animovaným videm.

Ať se práší za kočárem. Web, aplikace, prezentace....


Zavoláme si?
Startujeme nezávazně. 
Pro obě strany. 

Během 20 minut s naším kreativním ředitelem Honzou proberete, s čím můžeme pomoct. Jak to uděláme. A kolik to bude stát.

Radši mailujete? Jak je libo, těšíme se na zprávu. jan@tiptop-studio.com