To je tak, když máte grafické studio v malém městě se skvělým basketbalovým klubem. Kluci jsou skvělí, dřou, daří se jim a my jim chodíme fandit. Všechno je skvělé až na jejich vizuál. To nám samo sebou nedá spát. Roky nabízíme pomoc. Ale jsou přesvědčeni, že nový design nepotřebují. 

Původní logo.

Když letos vyhráli ligu a dostali se do "extraligy", věděli jsme, že to nejde dál. Kousli jsme se a na vlastní triko postavili nový sportovní brand. Od první schůzky to šlo výborně. Návrhy zaujaly vedení, hráče i veřejnost. Stali jsme se interní součástí jejich marketingového týmu, dostali navíc na starost merchandising (rozuměj trička). Sen!

Logo a novou identitutu klubu představujeme veřejnosti krátkým trailerem.

Pro všechny hráče je třeba připravit 2 sady dresů. Celkově 14 sad pro mládež i muže.

Palubovka – srdce každé basketbalové haly! Na první pohled jednoduchá věc na stovkách metrech čtverečních. Také ale milión pravidel, norem, názorů a potřeb. Celkem jsme navrhli 18 variant.

Jestli nám jde něco jako po másle, je to merch. Trika, mikiny, šály - vše zapasovat do střihů. Těšíme se, až se v tom proběhneme.

Fanoušci dlouho vyhlíží soupisku na příští rok.
Tak tady je máte, borce.

Vše běží! Máme z toho radost...


Zavoláme si?
Startujeme nezávazně. 
Pro obě strany. 

Během 20 minut s naším kreativním ředitelem Honzou proberete, s čím můžeme pomoct. Jak to uděláme. A kolik to bude stát.

Radši mailujete? Jak je libo, těšíme se na zprávu. jan@tiptop-studio.com