Jednoho dne jsme byli doporučeni společnosti PPF Real jako ti praví pro vytvoření značky a vizuálního stylu pro projekt Pinkasův palác - exkluzivní bydlení uprostřed Prahy, nedaleko Karlova mostu.

Společnost si proklepla naše portfolio, ale na začátku nebyla úplně přesvědčena, jestli máme dost sil  pro tak ambiciózní projekt. Po dlouhých šesti týdnech se k nám vrátili s tím, že si jinde nevybrali. Tiptop studio se vrátilo do hry.

Úcta k minulosti, ale s vizí moderního designu. Genius loci všude kolem. Dům, který má co vyprávět. Pochopili jsme, že spojení historické elegance s moderním světem nejsou jen slova.

Návrhy, které jsme předložili, byly potvrzením naší všestrannosti. Luxus a elegance, spojené v jedinečném vizuálním stylu, který rezonoval s Pinkasovým palácem – rezidencí v srdci Prahy. Tiptop studio nejen překvapilo, ale dokázalo vytvořit design, který odpovídá nejvyšším nárokům na eleganci a dokonalost.

Stavíme základní vizuální principy webu.

Styl kodifikujeme do grafického manuálu.

Návrhy, které byli odsouzeni strávit věčnost v našem šuplíku.


Zavoláme si?
Startujeme nezávazně. 
Pro obě strany. 

Během 20 minut s naším kreativním ředitelem Honzou proberete, s čím můžeme pomoct. Jak to uděláme. A kolik to bude stát.

Radši mailujete? Jak je libo, těšíme se na zprávu. jan@tiptop-studio.com