Příběh začal podobně jako řada ostatních. Společnost excelentní v tom, co dělá, má problém se svou vizuální prezentací. Nemá se čeho chytit.
 

Jak stylově vyjádřit závazek Flowmonu chránit sítě a přinášet bezpečnost do digitálního světa? Moderní technologie, kyberprostor, isometrický design, sítě a signály - to byly pojmy, se kterými jsme si hráli ve své představivosti.

Začínáme s prvími studiemi evokující hi-tech a kyberprostor.

Pomocí infografik jsme začali stavět první příběhy.
S každým pomyslným tahem štětce jsme se snažili zachytit Flowmon – přehled, odhalení hrozeb a prevence problémů. Hledali jsme kontrast ale i harmonii. S každým další krokem jsme si byli jistější, že jsme na správné cestě.

Stavíme celý vizuální styl, o který se může opřít web, infografiky i prezentace. Když se podíváme na výsledek, věříme, že si každý užije nejen moderní design, ale také vycítí poslání Flowmonu chránit digitální svět.

Bylo to skvělý a dali bychom si to znova.

S TIPTOP STUDIEM JSME NASTAVILI KOMUNIKACI NA NĚKOLIK LET DOPŘEDU

Spolupráce s Honzou a celým týmem byla výborná a výstupy nás ohromovaly hned od první skici. Pomohli nám nastavit vizuální komunikaci napříč kanály na několik let dopředu. Nikdy nás nenechali na holičkách. Bylo to skvělý a dal bych si to znova.

Jan Zimovčák
digital marketing Flowmon

Na konferenci připravujeme v šibeničním termínu – krátký explainer.


Zavoláme si?
Startujeme nezávazně. 
Pro obě strany. 

Během 20 minut s naším kreativním ředitelem Honzou proberete, s čím můžeme pomoct. Jak to uděláme. A kolik to bude stát.

Radši mailujete? Jak je libo, těšíme se na zprávu. jan@tiptop-studio.com